Трапецовидни профили LT

Трапецовидният профил е пригоден за покриване на външна страна на покрив или облицоване на стени на гаражни помещения, навеси, стопански, индустриални или жилищни сгради. Той се отличава с високи стойности на параметрите за издръжливост. Също така служи и за изграждането на носещи конструкции. Характеризират се с универсална употреба тъй като са подходящи както за покривни конструкции така и за фасади. Освен от височината на профилиране и дебелината на листа, устойчивостта им зависи и от даденото разстояние между опорите, което би следвало да се дефинира точно при изграждането на проекта. При монтиране им може да си помогнете със специално изготвени от фирмата ни таблици на натовареност, както и инструкции за монтажната дейност.

Полезната ширина при тях е 1000 mm, а дължината може да достигне до 9 метра. Цветовите гами в които се предлагат са по стандарт RAL, който стандарт е най-популярен в света в момента. Цветовете от които може клиента да избира са шоколад, оксидно червен, керемидено червен, син, тъмно зелен, графит, жълт и бял. В тези цветове трапецовидният профил изглежда много атрактивно и красиво на външен вид и това може да видите на изображението „Цветове”. С тези нюанси покривът на Вашия дом ще придобие още по-изящен и естетичен вид. Също така те издържат на големи натоварвания и осигуряват добра топлоизолация. Предлагаме и аксесоари към тези елементи като дифузионно фолио, маншони и самонарези. Дифузионното фолио осигурява отлична пароизолация и защитава покрива от сняг, вода и вятър. Маншоните са елементи, които се свързват с улука, а самонарезите са винтове, които са подходящи за твърди повърхности.

При покупката на трапецовиден профил от нас, вие ще получите цялостна информация от нашите консултанти във фирмата ни. Ще се радваме да сме ви полезно спрямо всички въпроси свързани с предлаганите продуктите и услуги от ТЕТО ЕООД.

ПП 45 – профил за покриви, ПС 45 – профил за стени

Размери:
Височина на  профила: 41мм
Широчина начална: 1270мм
Широчина полезна: 1000mm
Широчина габаритна: 1040/825mm
Материал: S 250 GD +Z275; DX 51D + AZ 275; DX 51D + AZ 185
Максимална дължина на листа:
Минимална дължина на листа: 0,5 м
Дебелина: 0,5мм./0,6мм./0,7мм.
Покритие: полиестер 25µm мат.полиестер       пурал/цинк/алуцинк