Контакти

Обади се сега

(02) 8324103
+359877310997

Местоположение

София, кв.”Военна рампа”
бул. Илиянци 12

Поща

teto1@abv.bg
office@teto-master.net

Работно време

Пн - Пт: 8:00 - 18:00
Сб: 08:00 - 13:00