Ремонти на покриви с метални керемиди

Сред най-важните направления в строителството е изграждането на стабилна покривна конструкция, която е важна за всяка една сграда. Пазарът предлага много решения за целта, сред които са и металните керемиди. Те са една много добра алтернатива на керамичните, защото притежават висока износоустойчивост, съвременна визия и са лесни за монтаж. Използват се все по-често за ремонта на покриви, а резултатите с тях са винаги отлични.

Защо да направите ремонт на покрива с метални керемиди

Ламаринените керемиди могат да бъдат закупени на сравнително ниски цени, каквито и ние от Teto.bg можем да ви предложим. Поставянето им е напълно безпроблемно и не е нужно да имате богат опит в сферата, за да се справите добре с подобна дейност. Ето защо е препоръчително да заложите на този вид покрития за ремонта на вашия покрив: 

  • ще откриете металните керемиди в множество размери – така ще успеете да ги напаснете според персоналните си нужди и изисквания. 
  • друго предимство на продукта е неговата дълговечност – износоустойчивостта е важно качество, когато става дума за ремонтирането на покривната конструкция. С металните керемиди Тето, тя е налице – 50 години живот на елемента;
  • пожароустойчивост – при металните цигли тя е на 100%. Това е много важно за безопасността и правилното функциониране на сградата;
  • екологичен продукт – защо да не заложите на еко-подхода и при ремонта на покрива? Металните керемиди не се свързват с отделянето на вредни вещества, които да окажат негативен ефект върху околната среда.

По-силното нагряване, както и по-бързото изстудяване е друго тяхно предимство, което определено е в полза на ефективността на покривната топлоизолация. Като единствен минус се определят по-високите нива на шум, когато вали дъжд.

Кога се прави

Есента и пролетта са най-подходящото време да се заемете с преустройства по покривната конструкция. Нейното навременно укрепване е силно наложително, когато сте установили леки до сериозни повреди, застрашаващи изправността на цялата сграда. Подобни строително-ремонтни работи са задължителни, за да не протече покрива, а това на свой ред да доведе до още по-сериозни щети.

Какво съветват от Тето

Рентабилните решения са винаги с предимство, а металните керемиди са безспорно сред тях. От Тето съветваме да ги изберете за ремонта на вашия покрив, който изисква периодична поддръжка и използването на качествени материали, които са с доказан произход. Не отлагайте реализацията на важните проекти, свързани с подобряване състоянието на покривната конструкция – бъдете отговорни по отношение на имуществото си!

Leave a Reply

Your email address will not be published.