Метални керемиди от производител

Какво представляват металните керемиди

Те са пресовани листове, изработени от горещо-валцувана стоманена ламарина, чиято дебелина е 0,50 мм. Металните профилни листове се характеризират с наличието на специална спомагателна подготовка, чрез грундов и подгрундов пласт на долната и лицева повърхност, както и цветен полиестерен пласт по предната горна повърхнина.

Корозоустойчивостта се постига чрез прилагането на полиестерно покритие, придаващо също и невероятно красив вид на продукта. Тези профили се отличават с голямата си издръжливост и са изработени от същия стоманен материал, с добавена вторична обработка за водо-непропускливост, дълъг експлоатационен период и за придаване на естествена външност. Гамата от цветови нюанси е по RAL.

Какви са предимствата от употребата им

В допълнение към по-гореизброените положителни качества, тези покривни аксесоари са устойчиви на агресивните природни метеорологични влияния, изключително здрави са за да са устойчиви на напуквания, мухъл и плесен. Тези положителни качества помагат на покрива да запази невероятно красивия си и симетричен външен вид целогодишно.

Другите им предимства се крият в:

  • Лекотата – поради тази причина не се изисква специална здрава конструкция на покривната система, което естествено рефлектира и върху цената на постройката;
  • Богата цветова палитра, красив вид, като при правилно полагане, конструкцията може да изглежда натурална;
  • Дълъг експлоатационен период (над 50 години);
  • Екологична безопасност;
  • Възможност за използване при промяна на температурите;
  • Здравина;
  • Лекота при ремонт и монтаж;
  • Надеждност – цвета не избледнява след продължителна експлоатация и са устойчиви към резки температурни промени.

При монтажа не са ви необходими екипи от работници, като процедурата може да се извърши и самостоятелно, следвайки специалните инструкции.

Размери:

Височина на профила :
40MM
Дължина на вълната:
350MM
Височина на вълната:
15MM
Широчина полезна:
1050MM
Широчина пълна:
~1160MM
Максимална дължина на склад:
3950MM
Максимална дължина по поръчка:
7000MM
Покритие:

полиестер 25µm мат.полиестер35µm пурал 50µm