Метални халета

Метални халета
5 (100%) 2 гласа


Металните халета са огромни съоръжения и постройки от метал, които може да се използват за съхранение на склад на най-различни хранителни, промишлени и други стоки. Те могат да се ползват и в изграждането на селскостопански сгради за отглеждане и пребиваване на животни. Друга честа употреба на тези съоръжения е в строителството на хангари или оранжерии за отглеждане на цветя и различни други растителни култури. Често биват използвани и за съхранение на селскостопанска техника и строителни машини като трактори, комбайни, багери и други. Основните предимства на тези постройки е, че са надеждни, устойчиви, висококачествени, изработват се сравнително бързо и са с дълъг период на експлоатация.

метално хале отвън

В практиката метални халета се изграждат от специално формирани C, M, U и Z-образни профили от поцинкована стомана и се сглобяват сравнително лесно чрез свързващите елементи спрямо всеки профил. При строителството на такива сгради пестите изключително много време и усилия, а резултатите са впечатляващи и ефективни. Подходящи са за съоръжения, които са целогодишно обложени на природните влияния като дъжд, сняг, вятър, защото са изключително устойчиви на всякакви атмосферни условия. Това се дължи на естеството на материалите от които са съставени. Както знаем, стоманата е един от най-сигурните материали в строителството. Освен това, друго тяхно огромно предимство е гъвкавостта при тяхното изграждане. Те се отличават както с изключително лесен монтаж, така и с удобен и бърз демонтаж. Това ги прави предпочитани и за временни постройки, които трябва да се демонтират след определен период на експлоатация. При тях разходите за ремонт и поддръжка са значително по-ниски в сравнение с останалите типове складове и площи за съхранение на стоки и продукция, а след демонтаж за разлика от стоманобетонните постройки, тук всички материали се запазват напълно със своята цялост.

метално хале отвътре

От ТЕТО ЕООД ще Ви предложим най-практичното и удобно решение за Вас. С дългогодишен практически опит в ремонта и строителството на сгради и съоръжения от метал, компанията се е утвърдила като сигурен партньор в изграждането на най-различни видове постройки за Вашия бизнес.
Доверете се на фирма ТЕТО ЕООД за израждането на Вашите складове, хангари, различни селскостопански постройки за отглеждане на животни и оранжерии за култивиране на различни земеделски култури като гъби. С доказаната си устойчивост, надеждност, бърз монтаж и демонтаж тези метални халета са наистина практично решение в изграждането на най-различни сгради, постройки и съоръжения за вашия бизнес.

Вижте също: Метални корнизи цени, Железни профили